Kommunikation.

Våra kunders viktigaste redskap är kommunikation. Med kommunikation i fokus bygger vi världens bästa bemanningssystem.

Tillsammans med våra kunder.

Inbox user interface

Vår vision

Vår vision är att skapa de mest intiutiva produkterna för att du ska ha möjlighet att förverkliga dina företag, tankar och ideer.

Det gör vi med hjälp av snygga enkla gränssnitt, utvecklad logik, automatisering, och applikationer som skapar möjligheter för dig till nya affärer och minskad administration.

Alla produkter och tjänster ska ha sömlös integration, och ge dig naturliga sätt att arbeta för att skapa det företag du drömmer om, samtidigt som du ska känna full kontroll över samtliga processer i din verksamhet.

Customer profile user interface

Vår Historia

Drömmen om Adocka började slå rot hos mig redan 1999 och skulle i stora drag vara en plattform med ett öppet API för att klistra ihop olika typer av affärsprocesser och system, men jag visste samtidigt att Adocka var ett alldeles för stort projekt och jag behövde därför samla på mig både erfarenhet i branschen och resurser generellt.

Följande år ägnade jag åt att utveckla ett antal olika företag och tjänster, en Netflix-liknande streamingtjänst, en chatttjänst, en musiktjänst, en studentbokhandel, en målstyrningstjänst för stora organisationer och Kontorsgiganten.

Åren kom att forma visionen och erfarenheten av andra affärssystem visade att det största mervärdet för entreprenörer kunde skapas genom skalbarhet.

2010 var tiden äntligen inne för att förverkliga Adocka och efter ytterligare några års intensiv utveckling tog vi emot våra första pilotkunder. Vi insåg snabbt att vi kunde skapa stort mervärde inom bemanningsbranschen och Adocka blev således inriktat mot just bemanningsbranschen.

Adocka är för våra kunder en skalbar plattform till att förverkliga sina företag och visioner. För oss är det ett hantverk som vi ständigt arbetar på att förbättra.

Mattias Engman, VD och grundare

Core Team

Vi har arbetat hårt det senaste deceniet med att utveckla Adocka och är väldigt stolta över vad vi har skapat. Om du vill veta mer, eller är intresserad av att arbeta med oss, boka en demo eller ta en kaffe med oss.

Inbox user interface

UC Guld

UC guld indikerar att Adocka AB är en trygg och solid partner att göra affärer med. Kreditbetyget baseras på UC Risk Företag som är marknadens säkraste modell för kreditbedömning. UC Risk uppdateras dagligen och bedömer sannolikheten för ett företag att hamna på obestånd inom ett år.

Customer profile user interface

Stolt sponsor av Medrekmässan

För fjärde året i rad sponsrar adocka Medrekmässan!

Medrekmässan är en av Sveriges största rekryteringsmässor inom sjukvård, hälsa och omsorg.

Träffa Adocka på medrekmässan!

Göteborg: 15/11 - 2023

Malmö: 17/11 - 2023

Stockholm: 15/3 - 2024

Inbox user interface

Branschvinnare 2022

Varje år utser Branschvinnare i Sverige AB i samarbete med Largest companies de företag som får utmärkelsen Branschvinnare baserat på föregående års bokslut. En Branschvinnare är ett företag som har överträffat den egna branschens utveckling i såväl omsättning som resultat. Företaget måste även visa ett positivt resultat. Snittet räknas fram en gång per år och baseras på samtliga företag inom den aktuella branschen. I snitt är det bara 15 % av Sveriges aktiebolag som tilldelas utmärkelsen. Branschindelningen är baserad på företagens SNI-kod*.

* SNI står för Svensk Näringsgrensindelning och bygger på EU:s standard, NACE Rev.2

Redo att komma igång? Boka en demo.

På ett förbehållslöst möte kan vi tillsammans se hur adocka kan skapa som mest värde i er organisation.

Boka demo
App screenshot